valborg

idag är det äntligen valborg och jag är redan uppe. Skulle egentligen vilja somna om men kan inte. Idag ska jag färga håret, ska till tandläkaren (dum tid för jag har verkligen inte tid med det idag) sen följer Malin hem hit, fixar oss och sen får vi skjuts in till stan. Först ska jag till Madde, grilla, dricka gott, umgås osv. sen under kvällen drar vi vidare. Nu har jag inte tid med att sitta här. Hoppas ni får en bra valborg, det ska jag ha! Ha det bra


photo booth





lördag

image descriptionimage description

 

Hade en riktigt mysig fredags kväll hos Kim. Käkade kött och potatisgratäng, drack vin, kollade film och hade det mysigt. Kom nyss hem, ska strax ut och gå med en fin vän. Sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Halv 6 kommer Kim och hämtar upp mig, sen drar vi ut till Malin & Sebbe i Julita. Vi ska grilla och bara chilla. Sen sove jag hos Kim igen. Ha en bra lördag! Kram

 


New in

Tåget rullade väldigt tidigt imorse. Kom till skolan, gjorde nationella och sedan slutade vi vid halv 10. Tog spårvagnen ner till stan, jag Nellie, Malin och Ellida. Först käkade vi sen gick vi i massa olika affärer, fram och tillbaka. Imorgon är det äntligen fredag och sen väntar en långhelg. Imorgon ska jag till Vingåker och mysa med min fina. På lördag ska jag, malin, sebbe och Kim hitta på något. På söndag ska jag mysa med Daniela och flera (?). Och på måndag är det Valborg, fest! Har fullt upp. De niceee

 

 


15:47

kan det inte bara bli helg och valborg. Inte ofta man längtar till måndagar precis. Hur som helst, igår efter skolan åkte jag till Vingåker. Hem till Kim där även Pavle va. Käkade, spelade fifa och kollade på film. När jag kom hem duschade jag och gick och la mig dirket. Idag hade jag sovmorgon till 10.40, riktigt skönt. Imorgon är det nationella igen och då går tåget 07.22. Efter skolan ska jag gå en runda på stan med Malin. Måste handla nytt smink och kläder.


söndag



sitter och kollar på massa bilder och känner redan att jag vill färga tillbaka till mitt blonda hår. Dum som jag var så visste jag ju hela tiden att jag vill va blond i sommar. åh, skit också!


weekend

image descriptionimage description
image description

hade en ritkgt trevlig kväll hos Linnéa i fredags. Bjöds på god mat och efterrätt. Vi var massa härliga brudar som åt, snacka, skrattade, dansade osv. Riktigt skoj! Under kvällens gång drog jag och några tjejer vidare. Kvällen avsultades med att jag och Daniela stupade i sängen direkt. Igår höll jag på hela dagen med mitt rum, städa och gjorde om. På kvällen kom Kim hit, som jag har saknat honom. Imorse åkte han och jobbade och jag låg kvar i sängen och sov. Idag ska jag försöka bocka av lite matte. Annars tar jag det bara chill!

+++


Can't stop, cause we're so high

hej. Befinner mig just nu i salongen och har lektion. Vi håller på att fixa lite saker för en grej som jag inte får nämna än, lite hemligt sådär! Men skoj kommer det bli! Malin ska iallafall försöka göra en uppsättning på mig och sen ska jag göra på henne. Idag är det äntligen fredag, och när jag kommer till stan vid 3 ska jag traska hem till Linnéa som fyller år idag, grattis gumman! Där blir det middag och mys med alla bästa. Sen följer Daniela med mig hem och slaggar. Nu ska jag njuta av att Malin håller på med mitt hår, så skönt!




onsdag 18/4




Catfight


Grattis

Rebecca på födelsedagen! Ses på fredag. Love you ♥

 

 


Måndag 16/4

Första skoldagen var helt okej. Började 12.05 och hade 3 lektioner. Hade boxning och kondition på idrotten. Fy jäklar så jobbigt det va! Fick dessutom springa till bussen när jag hoppa av tåget också. Lär somna tidigt ikväll så trött som jag är. Måste ta tag i plugg men är så bra på att säga "jag gör det imorgon". Då ska jag göra det också! På tal om något annat så har jag och Kim 3 månader idag. ♥

 

 


10.21



åker tillbaka till Norrköping nu efter en månad här hemma i Katrineholm. Ha en bra dag! puss

Brunett

Kände att jag ville göra en förändring med mitt hår. Så nu är jag brunett! Och nu drar jag på fest!

 

image description

 


Let's do this one more time


I'm on the floor, floor
I love to dance
So give me more more, till I can't stand
Get on the floor, floor
Like it's your last chance
If you want more, more
Then here I am!


åh så taggad

11/4

Inatt sov mitt hjärta här. Som han har gjort sen i fredags. Just nu är han och jobbar men kommer tillbaka hit sen och myser. Igår klickade jag hem lite kläder som jag hoppas kommer snart. Äntligen lite nytt i garderoben. Förövrigt ligger jag i min säng och kollar på Eva & Adam och väntar på att maten ska bli klar. Har ingen aning om vad jag ska göra tills Kim kommer hit ikväll. åh så tråkigt jag har.


image description


Come on and turn me on








call me maybe

image description image description

 


Söndag

I helgen har jag festat och haft det bra med mina vänner. Igår fick jag äntligen träffa alla tjejerna, vilket var riktigt roligt! Åkte sedan taxi hem hit med Kim. Nu har jag städat lite och duschat. Väntar på att Kim ska komma tillbaka hit. Annars har det inte hänt så mycket mer. Nu ska jag kolla klart på filmen. Ha det bra! :)

 

 


period 1

sommarjobb, check!

påsklov

hej på er. Igår var det min sista dagen på praktiken, nu har jag äntligen lov! Lovet börjar med att jag har dragit på mig en förkyldning och igår kväll när Kim hade åkte här ifrån så tuppade jag av. Allt blev svart och min hörsel försvann, mådde illa, skakade och allt möjligt. riktigt obehagligt. Nu iallafall ligger jag i min säng, nyduschad och snorig. Väntar på att min mamma ska komma hem så vi kan åka till Norrköping. Har utvecklingssamtal klockan 3. Ikväll, eller senare kommer Daniela & Nellie hit. Så blir en lugn och mysig kväll med två favoriter. Imorgon ska jag åka till min pappa och tjäna ihop lite snabba cash. Sen ska jag mysa med min pojke.

image description

godnatt

pratik imorgon. skönt att den slutar på onsdag. helgen har vart bra, mer än så har jag inte att komma med.



lite såhär känner jag just nu

RSS 2.0