Pannan mot baren, nu spränger vi taket

 
Hej. Igår klippte jag ju Amanda och hennes syster. Åkte sedan in till stan och träffa Daniela sen åkte vi till Vingåker och myste med massa onyttigt till Solsidan och sedan Beck. Vid 10 kom Kim hem så han pussas med han också. Gick och la oss efter filmen och imorse åkte jag och Daniela in till stan tidigt. Mötte upp Amanda på stan, köpte med oss mat sen gick vi till Daniela. Där färgade vi mitt hår och tog oss en liten pn. Nu är vi i Strångsjö hos Amanda och myser. Ikväll kommer Kim och hämtar mig här sen åker vi till pappa och sover. Imorgon ska jag till tandläkaren kl 9. Får aldrig sova läääänge!
 
 
 

Lov

Äntligen har jag lov! Så jäkla skönt. Igår var det fest som gällde. Först var jag och sara i stam, käkade och jag köpte hårfärg och en halsduk som jag har letar överallt efter. Sen åkte vi buss till Kims lägenhet, förkrökade och fixade oss. Sen kom Daniela dit också. Vid 10 kom kim hem så han körde oss till Max där det var fest. Mycket folk oså. :) idag vaknade jag upp själv i Kims lägenhet för han jobbar. Nu sitter jag i bilen påväg hem med mamma. Idag vet jag inte vad som händer. Ikväll ska jag iallafall mysa med kim och imorgon ska jag till strångsjö och klippa Amandas syster :) skönt att slippa söndagsångesten!


tisdag

hejsan. Har haft en fullspäckad helg så här har jag inte fått så mycket gjort. I fredags efter skolan åkte jag hem och hade ingen aning om vad jag skulle göra. Men sen ringde bästa Sara och sa att vi skulle på fest. Så det var bara att hoppa in i duschen och börja fixa sig. Hade en trevlig kväll hos Daniel och kvällen avslutades med att jag fick ta hand om en väldigt full pojkvän haha. I lördag skjutsade pappa mig och Kim till Vingåker där vi plockade upp Kims systers barn Rasmus som vi var barnvakt åt. Åkte hem och och myste framför tv och käkade gott. På söndagen skulle grabbarna ut och fiska och grilla korv, så det var bara att följa med, efter många "nej jag orkar inte, det är kallt" haha. Sen körde vi hem Rasmus, efter det kollade vi på Solsidan och sen åkte jag hem. Igår kom Kim och sov hos mig. Och idag var det praktik, fick göra lite roligare saker nu. Färga och slinga hår oså. Skoj! Nu är jag hemma och nyss käkat. Ligger i matkoma nu. Ska slå på några avsnitt av ppl, så spännande! sen ska jag ta mig en varm dusch. Imorgon är det skola igen och snart är det loooov! Behövligt. :)
 

jag har världens finaste pojkvän. Han ställer alltid upp för mig, vi har alltid så roligt tillsammans. Han kom hit och överraskade mig nyss. Hade ingen aning om att han var på väg hit. Trodde det var Dompa som knackade på mitt fönster som han brukar göra så tänkte skrika att dörren var öppen så jag slipper gå och öppna haha. Men så tittade jag ut och då var det Kim. Han gjorde verkligen en jävla skitdag bättre. Han är bäst och det bästa är att han är min. Jag älskar dig!
 

-


tisdag

Äntligen är jag hemma från praktiken. När jag kom hem möttes jag av Dompa, Erica Tove och Haza. Fick kolla på bilder på Egypten och kan ju inte säga något annat än att jag är avundsjuk på hur nice dom hade. Men ett litet + var ju att dom tänkte på mig där nere, dom hade köpt en parfym åt mig som hette Habibi haha. Vill också åka utomlands nuuu! Men det får vänta. Nu ska jag kolla på pll och sen kommer Kim hit, vi har 9 månader idag <3

I wanna be forever young



 

historia

 
 
bilder från 1an
 
HEJ ALLA FANS. sitter i skolan nu och har historia. Jag Sabina och Ellida är i en grupp och ska spela in en film om vikingatiden. skitkul. Hoppas dagen går fort så jag kan få komma hem och mysa med min prins. Ikväll åker mamma och hämtar dompa och erica på Arlanda. Kommer bli så avundsjuk när jag får se bilder och dom är säkert hur bruna som helst. Åh jag kan ju bara drömma mig bort om att ligga och sola och bada i ett varmt land nu, men men. Har inte skirvit så mycket i helgen för att har tillbringat helgen med mina bästa. I fredags kom ju Malin Daniela & Sara till mig. Vi kollade på filmer, käkade godis och myste. På lördagen åkte vi til Elin, drack lite, snackade och lyssnade på musik. Spelade kort gjorde vi också haha. Sen åkte jag hem och sov med Kimpis. Igår var jag ute hos min pappa och sen va med Kim. Hejdå alla fans :)
 
 

HAHA

hahhaha dör! sitter och kollar på gamla bilder. Och tänkte att jag skulle sprida lite glädje med massa fjortisbilder och annat skit.
 
HAHHHAA euw, ja vi drev
 
 
miss
 
 
jag har nog aldrig skrattat så mycket åt en bild som den här, asså ja, ni fattar nog inte det roliga men fyfan så kul det va!
 
??????
 
puss eller nått
 
hahaha hej fröken
 


vill ha sommar
 
omg, läskigt lik min syster
 
 
jerry tog sönder min mobil
 
 
mitt långa hår. fan klippte jag mig för
 
 
 
små

 
 
 
krök i forssjö hahaha
 
"typiska kolla ner bilden"
 
HAHHAHA jag och min fina moster
 
jag vill bli ljushårig igen
 
 
strike a pose
 
 
snygg-jocke
 
 
snygg- amanda
 
 
<3
 
 
jajajaj det får duga, har mycket mer fula bilder som kommer upp nån annan gång. jag fick mig ett jävla gott skratt iallafall hahah
 
 
 
 
 
 
 
 

friday

äntligen fredag! Kom hem från skolan för en timme sen typ. Hade rullningsprov idag, vilket gick bra eftersom jag aldrig har gjort det innan, så jag är nöjd! Nu väntar jag på att maten ska bli klart, mmmh plankstek <3 sen kommer mina bästisar hit på myskväll. Dom blir även mitt sovsällskap inatt. Imorgon blir det nog fest, och hoppas två av mina pinglor från norrpan kommer hit till mig också!
 
 

söndag

 
Har vart i Skedevi hos min fina hela helgen så har inte haft tid till att blogga nånting. Åkte dit i fredags, lagade mat kolla på film med basse och hade det trevligt. Igår var det också en softar dag, skulle gått på bio men blev inte så. Vi käkade pizza, myste framför tvn oså. Har vart en riktigt mysig helg. Nu är jag hemma igen, vilket inte känns så bra eftersom då vet jag att det är skola imorgon haha. Men jag behöver inte gå på våran första lektion eftersom jag är klar med uppgiften. Så jag börjar 12.10 WOHO! Har nyss klickat hem en söt tröja eller nån slags jacka från Asos som jag hoppas att jag får snart. Nu ska jag ta en powernap och sen får Kim komma och väcka mig. Gaaah, kom precis på att jag har prov på torsdag!
 
 
 
 
 
 

säljer skor

 
Jag säljer dessa skor pga att dom var för små. Inte de bästa bilderna men dom kommer från Nelly.com. Storlek 38, helt oanvända. 250:- eller högsta bud. Om någon är sugen så är det bara att skriva här eller höra av sig!
 
 

turn me on


 

You could be the greatest

Igår var en riktigt skitdag. Det regnade, vilket det också gör nu. Tog skolfoto, haha vi var 5 tjejer där av 16. sämst. åkte till stan, hem och däckade i min säng. Pluggade, käkade och kollade på film. Idag har vi studiedag så är ledig. Vakande dock tidigt, men inte så konstigt när jag gick och la mig vid typ 11. Nu ligger jag i min säng och pluggar. Har gjort klart historian som ska va klar på måndag egentligen, duktig flicka! ska också försöka läsa lite i engelska boken och sen en till engelska uppgift. Engelska sugen. mycket engelska nu. Ikväll kommer kimpis hit, saknar han.
 
 
 
Min blogg är så tråkig så jag typ spyr på den. Kan någon säga mig hur ska jag göra för att den ska bli kuuul. skriv skriv skriv
 

Finspång

Bestämde i skolan att vi skulle dra en spontanare till Finspång och övernatta hos Sabina. Så nu är jag och Malin här. Julia följde med, vi har varit och käkat på en restaurang och nu ligger vi i sabinas säng, käkar godis och ska kolla på Xfacot och mysa. Imorgon har vi skolfoto och sen får jag se vad som händer. Har studiedag på onsdag, yes!

 


RSS 2.0