22 juli

Nu är jag ledig en vecka från jobbet. Så igår när jag kom hem från Ericsberg så åkte jag in till stan och festade. Var först hos Madde sen åkte vi till Agge. En trevlig kväll och stupade i sängen nån gång mellan 2 och 3. Idag försökte jag sova ut men vet inte vad som hände. Vakande vid halv 11 av att grann ungarna härjar som vanligt ute. Kom nyss hem från stan, var och handla lite och käkade. Nu ska jag fortsätta packa. Känns som att jag kommer glömma hälften av det jag ska ha med mig. Men skit i det, är så sjukt taggad och det kommer bli så kul!
 
 

don't wake me up

 

6 månader

Idag har jag och Kim varit tillsammans i ett halvår. Och gud vad jag tycker om dig hjärtat.

Hur som helst. Vakande upp med min fina som åkte direkt för att han skulle göra massa saker. Jag klev upp och börja städa mitt rum, och ska snart duscha. Om en stund ska jag åka ut till Eriksberg på en typ arbetsintervju, börjar bli lite nervös nu. Men hoppas det går fint. Ikväll får vi gäster + Kim, ska grilla och ha det bra. Nu tickar klockan på och det börjar bli lite bråttom. Ha det fint
 

torsdag

här ekar det tomt. Kanske för att jag inte har varit hemma och inte haft tid till att blogga. Jag har iallafall tillbringat mesta tiden åt mina vänner, fest, hängt med min pojke, åkt båt, haft mysiga utekvällar med min fina vid någon brygga i Skedevi och bara glidigt runt. Har även slutat jobba, vilket är hur skönt som helst! nu har jag hela sommaren på mig att göra vad jag vill, nästan.. Tills jag fick reda på igår, att jag kanske ska börja jobba ute på Eriksbergs slott, varje helg fram till September. Men blev lite osäker när det är varje helg, hmm. Får se hur det blir! Berättar mer om det när jag har bestämt mig hur jag ska göra osv. Idag vaknade jag upp i Vingåker, som jag har gjort hela veckan. Åkte sedan till min pappa och tog ner det där jäklans party tältet jag hade när jag hade födelsedagsfest förra fredagen. Som var riktigt roligt. Fick jättefina presenter av mina vänner, tack allihopa! Sen åkte jag och Kim hit, lagade mat och kollade på Wallander. Nu har han åkt och kommer snart tillbaka. Imorgon ska jag på fest, utanför Vingåker. Och på lördag kommer jag antagligen ligga död i min säng hela dagen. Fast kom på att vi måste handla inför Emmaboda som är snaaart! kommer bli skoj juueee.
 
 
 
 
 

new

 
 
Åkte till Norrköping idag för att handla kläder med mamma. Det här fick jag, helt klart nöjd. Tack mamma! Nu väntar jag på att min prins ska komma hit och pussas med mig, fast det är dock långt kvar. Imorgon är det jobb, och jag längtar redan tills nästa helg..!

RSS 2.0