-

 
sola bada festa, sena sommarkvällar med bästa vännerna och pojkvännen skulle inte sitta fel nu! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

die young

har haft en riktigt mysig helg ute i skogen med mitt hjärta. I fredags kom vi dit rätt sent, kollade på tv och bara tog det lugnt. I lördags åkte vi in till stan och handla mat o grejer sen hem igen. Käka kolla på tv och badade. Idag åkte vi in till stan igen, kollade på innebandy med Arvid och Andreas. Sen fick jag skjuts hem till Forssjö. Har precis ätit och ska snart plugga lite svenska. Imorgon börjar jag 12.10 så har sovmorgon, det sitter rätt fint! Nu ska jag vara hurtig, ska ut och gå med min vovve. Puss
 
 
älskling

torsdag

Nu har jag äntligen tagit helg! Imorgon är vi lediga, igen, så skönt! Den här veckan har gått så fort, kanske inte så konstigt när vi bara har vart i skolan 2 dagar. I tisdags hade vi praktik, gick sedan och käkade med Malin. I onsdags var det en lång skoldag, var sedan med kimpis när jag kom hem. Idag var Lanza på besök, först hade vi teori i 3 timmar, haha höll på att somna.. sen efter lunchen så färgade vi vårat hår, så skönt att äntligen komma igång med färgningen! Jag blev rödbrun och nästa vecka ska jag lägga slingor så det blir bättre och lite mer rödare. Imorgon ska jag äntligen få sova ut, bästa med helgerna haha. Sen ska jag försöka plugga lite, och på kvällen ska jag och Kim till pappa, eller dom är borta så vi ska va husvakt. Så blir en lugn och mysig helg med min fina.
 
 
 

 
 

tell me something i care about

Tjabba. I fredags åkte jag och Kim hem till pappa och käkade middag och umgicks med min familj där, aaasssgoood mat fick vi! kollade på tv oså. Sen åkte vi hem hit igen. Igår hade jag en riktigt rolig kväll ute i Julita. Mycket folk, dansade och sjöng, drack gott, och hade det bra! Idag är det inte lika roligt, vaknade vid 1, forfarande helt slut. Sen dess har jag tagit en behövlig dusch, städat mitt rum efter mycket men, och kollat på film. Om ett tag kommer Kim hit och myser med mig. Imorgon är jag ledig, studiedag. DET ÄR NICE. Sen i veckan ska vi färga håret i skolan, så blir en liten förändring för min del ;)


 

breaking dawn part 2

 Hejsan, har precis kommit hem från skolan. Har precis ätit, ska ut och ta lite luft och ringa Kim, sen hoppa in i duschen. Ikväll ska jag ju på bio med bästisarna. Som jag har längtat efter att se den här filmen! Imorgon ska jag bara ta det lugnt med min fina som jag redan har berättat. Får se vad vi hittar på för skoj. Snart är det lördag ocksååå! längtar.

This is how it works, babe


-


Nov 12, 2012

Hej på er! I helgen har jag tagit det väldigt lugnt. I fredags åkte jag ut till Malin tillsammans med Daniela. Kollade på film, käkade massa onyttigt och hade det mysigt. På lördagen kom Kim och hämtade oss sen åkte vi till stan, släppte av Daniela sen hem till mig. I lördags kom även min söta lilla hund hit. Världens gosigaste Nemo! Igår var det en jävla skitpissbajs dag. Jag mådde dåligt och gör fortfarande så därför är jag hemma från skolan, hade dock bara en lekion så missar inget. Men igår kväll åkte jag och Dompa till pappa och firade fars dag. Världens bästa pappa ♥ Bjöds på kina mat och kladdkaka till efterrätt. Kollade på solsidan där sen åkte vi hem och kollade på Beck. Tog en kvällpromenad med Nemo och sedan gick jag och la mig i sängen. Försökte sova men mitt huvud snurrade av massa tankar och huvudvärk. Men iallfall, nu har jag precis ätit och vet inte vad jag ska göra resten av dagen. På torsdag ska jag iallafall på bio med bästa tjejerna. Breaking Dawn part 2! På fredag ska jag mysa med Kim, 10 månader <3 På lördag är det partaj för hela slanten ute hos Malin! Kommer bil så jäkla bra och är så sjukt taggad! Pussis
 

 
 
 

Fredag

HAHAHA JAG SKA FÅ EN HUND

 


Sabina sjunger muffins


torsdag

Här får man inte så mycket gjort, som vanligt haha. Igår gick dagen rätt fort, i skolan så fick vi ta hand om frisör 1:orna. Klippte och stylade. Riktigt kul! Sen hade vi egen lektion då vi la folioslingor på varandra. Slutade halv 1 så kom hem tidigt igår. Idag vakande jag brevid min älskling. Åkte in till stan för att vänta på tåget. Tyvärr blev det inställt och sen blev de bussar istället men dom kom sent så jag skulle missa mina lektioner. Så gick till Ellwynska och hälsade på Daniela, var med på deras lektion ner traskade jag till bussen och nu är jag hemma. Slockande rätt fort i sängen när jag kom hem. Nu ska jag äta och sen får vi seee vad som händer. Imorgon är det fredag och då slutar jag klockan 12, wihooo! Imorgonkväll ska jag antingen till Malin på myskväll eller så är jag bara hemma. Får se :)
 
 
randombild, igår hade jag tur
 
 
 
 

the luckiest girl on the planet

Hade en riktigt rolig kväll igår! Daniela hämtade upp mig vid halv 9 så drog vi till Marmorbyn, var där en stund sedan fick vi skjtus till Vingåker. Dansade och hade sjukt kul! Träffade folk jag inte träffat på länge, tack alla! Kom hem rätt sent och idag har jag vart rätt död. Resten av kvällen vet jag inte vad jag ska göra mer än att ta en lång dusch. Imorgon är det skola och nej, jag ser inte fram emot det. Vill ha längre lov! Men nu har vi fått lite ändringra på vårat schema så slutar 12 på fredagar och ingen engelska!! känns sjukt bra. Nu ska jag fortsätta att göra ingenting, bjuder på några bilder från igår. :)
 

 
 
drägg
 
 
ego
 
 
fyllon
 

halloweenfest

Klämmer in ett inlägg idag iallafall. Igår var jag på födelsedagsmiddag hos Daniela som fyller år idag, GRATTIS BÄSTIS, ikväll ska vi fira på riktigt! ♥ Är så sjukt taggad och vill bara att klockan ska ticka lite snabbare så jag kan åka in till stan och fixa mig och förkröka med mina tjejer. Nu har jag precis klivit ur duschen och ska äta frukost. Sen ska jag fixa ordning lite grejer och sen åker jag väl in till stan. Hoppas ni har får en lika bra kväll som mig! Puss
 
 
Fick hem mina 2 söta toppar från Asos igår. Den ena är den jag har på mig på bilden :)
 

look a like

 
Igår innan vi gick till tåget så kollade jag på gamla kort på Daniela när hon var liten, Och sen kom den här bilden och jag höll på att dö. Så sjukt jävla lik han på bilden till höger. Och alla vet ju vem det är så. Dör av garv varje gång jag ser den! HAHAHAHA
 
 
lite skitbilder från igår
 

fredag

Hej. Har precis ätit frukost och nu ligger jag i sängen och kollar på Skilda världar. Igår var jag i Norrköping med Sara & Daniela. Vi käkade och köpte maskeradkläder till halloween festen vi ska på imorgon. Stog säkert och prova alla dräckter i timmar haha. Hade skit svårt att bestämma oss och hitta rätta. Kom hem vid 6. På kvällen kom Kim hit, nu jobbar han och kommer hit kväll igen. Men innan det ska jag in till stan och fira Daniela som fyller år imorgon med alla brudar. Ja, på lördag ska vi på fest och jag är så sjukt taggad, kommer bli så sjukt kul! Tror inte det kommer något mer inlägg den här helgen. Den som lever få se.. HAHA!
 

RSS 2.0