Jun. 30, 2012

Nu är andra jobbveckan avklarad, sista kvar nu! I veckan efter jobbet hängde jag med brudarna ute i en park och chillade. Väldigt mysigt. En dag fiskade jag, Kim och min syster. Gick ju inge vidare så att säga. Igår fyllde jag år, så blev massa med onyttigt och sånt, kakor tårta osv. Fast gud vad gott det är haha. När jag hade blivit firad så skjutsade Dompa in mig till stan, hängde med Daniela, Sara och Michaela. Hängde på Danielas tak, nice. Köpte godis och myste. Åkte sedan hem hit med Kim, stackaren jobba idag, (om du läser det här kim, så hoppas jag att du inte blev allt för avundsjuk när jag låg kvar i sängen och sov som en stock :) Blev väckt av pappa runt 11 av att jag var tvungen att åka dit. När jag äntligen får sova blir jag väckt.. Fast somnade en stund där också. Blev även firad där. Tack för alla presenter! Om ett tag ska jag åka in till stan och träffa Daniela och Amanda. Vi ska ut och äta och sedan får vi se. Imorgon ska jag och mamma åka och shoppa, behöver verkligen något nytt!
 
 
 

tisdag 18.32

jobbar, sover, äter, jobbar sover, äter är det jag gör på dagarna. Att jobba är verkligen jobbigt. Har precis proppat i mig en sallad och nu kollar jag på Tusenbröder och väntar på Kim. By the way, jag är så jäkla glad över att en utav mina bästa vänner kommer hem från USA imorgon kväll. Har inte träffat henne på 2 år och gud vad jag saknar henne. Kommer bli en sådan jävla bra sommar med världens bästa vänner!
 
två små flickor för ett par år sedan ♥

turn up the love

Igår var det en riktigt bra kväll. Började med tjejerna hos Dominika sen vidare till Martin i Marmorbyn där det var partytält, trevliga människor och bra musik osv. Dansade och sjöng hela kvällen tills jag stupade i sängen nästan. Var så himla roligt! Nu är det bara att tagga om till ikväll. Åker in till Madde där vi förkrökar sen vidare ut i skogen någonstans. Hoppas på en lika bra kväll som igår. :)

 

torsdag

Hej. Idag var sista dagen på jobbet för denna vecka. Så skönt att slippa gå upp tidigt imorgon. Idag var det lite midsommarfirande på Tjädern. Jordgubbstårta och barnen dansade runt äppelträdet haha. söta ungar. Så imorgon får jag sova hur länge jag vill brevid min fina som kommer hit om ett tag. Imorgon ska jag festa med mina partypinglor, även lika så på lördag. Den här helgen kommer bli kalaskul!
 
 
från dompas student
 
 
 
 
 
 

snabba cash

kan ju säga att det tar på krafterna att jobba.. på dagis/förskola haha. Igår när jag kom hem så somnade jag som en stock, och det tyckte Kim var roligt som var här. Men när jag kom hem från stan förut så lagade jag mat alldeles själv. Klyftpotatis och fläskfilé, riktigt smarrigt! Och nu sitter jag och moffar i mig popcorn och cola framför Snabba Cash. För övrigt börjar jag bli lite taggad till helgen som jag ska spendera med mina vänner. Och på fredagen nästa vecka fyller jag år, och helgen efter det ska jag ha fest. Mycket att se fram emot. Sedan EMMABODA!
 
 

17 juni söndag

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

I fredags åkte jag in till stan för att käka middag med mina favoriter, riktigt trevligt! Sedan drog jag och några tjejer vidare till Tobbe på fest. I lördags kom jag knappt upp ur sängen men var ju tvungen eftersom att jag skulle kolla på min fina bror som tog studenten. Sedan var det studentmiddag och allt sånt där hemma hos pappa med släckt och vänner. Var väldigt trevligt men dock sög ju vädret en aning. Kom hem ganska sent och fick somna med min fina. Idag har jag inte gjort alls mycket, bara tagit det lugnt. Börjar ju jobba imorgon ska strax krypa ner i sängen. Puss

friday

Kom precis ut ur duschen, ska om ett tag göra mig i ordning för att åka in till stan. Ska först till Daniela och hämta lite saker, sen ska vi gå till det nya stället nere vid Backavallen där vi har bokat bord och äta middag med alla andra tjejer. Sen är de party för hela slanten! Ikväll inviger jag min nya jumpsuit. Ha det bra, puss.


emmaboda

har precis klickat hem en biljett till Emmabodafestivalen. Tack mamma! Ska dit med världens grymaste tjejer. Åh det kommer bli så fett.


Sommarlov


onsdag

hejsan. Igår var jag med Kim hela dagen och kvällen, vi var barnvakt åt Milton. Idag åkte jag till skolan, fast vår ända lektion (sista för den här terminen) var inställd. Så vi fick åka hem lika fort som vi kom dit. Fick hem min jumpsuit från nelly idag, äntligen! Imorgon är det skolavslutning för våran del. Tänk så fort tiden går. Och sedan är det fest för fulla muggar hela helgen.

maskeradbrännboll




klart vi frisörer vann våra matcher, fett!

lördag

image descriptionimage description

Igår var jag hemma hos pappa en sväng med Kim, planerade min födelsedagsfest oså, sen åkte vi tillbaka hem hit. Här var det krök för fulla muggar. Jag och Kim gick och la oss rätt tidigt eftersom han skulle jobba idag. Jag vakande runt 11 halv 12. Om en stund ska jag duscha, åka in till stan och sedan packa, ska nämligen tälta+kröka med alla brudar idag haha, nice.


yeeey

Äntligen är jag klar med alla mina uppgifter jag skulle göra innan sommaren. Så jävla skööönt! Nu är jag redo för sommarlov!! (vilket jag får på torsdag hihi.) Imorgon är det tillbaka till skolan som gäller. Har egen hårvård, så ska fundera ut vad jag ska hitta på. Färga & plocka ögonbrynen ska jag göra iallafall, klippa mig igen kanske? Jaja, nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Hejpaa


Still talk about you like it was yesterday

image descriptionimage descriptionimage description

Hej. Helgen har vart riktigt bra. I fredags åkte ju jag och mina tjejer hem till Kim på fest med massa annat roligt folk. Sov även kvar där. I lördags tog jag bara det lugnt, och i söndags kollade jag på Big Brother finalen som säkert alla andra gjorde. Idag har jag vart i skolan, gjorde ett prov och blev godkänd, YES! Sen drog jag och Nellie ner till tåget, gick en runda på stan i spöregnet när vi kom till Katrineholm. Nu är jag hemma och väntar på mat. Ska duscha och fixa lite innan jag tar mitt pick och pack och flyttar till Vingåker tills på onsdag haha. Är nämligen lediga tills på fredag! Åh så skönt. Och på onsdag ska jag in till stan och träffa tjejerna.

 

 


RSS 2.0