norrköping





nu hänger vi hemma hos Josse. Jag & Malin tog tåget hit vid 6, käkade på tåget och sen traskade vi hit. Vi har vart och handlat godis och mat tills imorgon och nu sitter vi framför tvn och pratar om allt mellan himmel och jord. Åh, det kommer bli så kul imorgon! Nu ska vi mysa vidare. Puss & Kram

måndag 21.26

skoldagen idag har vart helt okej. Fick färga håret på modellerna, skolan bjöd på donken och sen efter skolan blev det en runda på stan. Imorgon blir det mys med söta tjejer från klassen i norrpan som jag nämnde igår. Dock lär det bli en väldigt tidig kväll för oss skulle jag tro. Ska åka från skolan vid kvart i 6, hur ska jag orkar gå upp vid typ 5 om inte tidigare!? aja, det kommer nog bli en bra dag i Romme. Nu måste jag packa och sen dra på några avsnitt av Andra Avenyn innan jag somnar. Får se om jag slänger in något inlägg imorgon eller inte. Annars är jag tillbaka på onsdag!


Söndag 26 februari

hej på er. Ligger i min säng och kollar på film, väntar på att min pojke ska komma hit en stund. Kommer nog inte hinna ses så mycket nästa vecka. Men iallafall, hade en riktig trevlig fredags kväll och lördagen spenderade jag tillsammans med Kim. Imorgon är det skola igen, men vi har inga vanliga lektion. Vi ska vara i salongen hela dagen och tvätta hår osv tillsammans med frisörer och modell som kommer utifrån skolan. Sen får vi gå på en visning med dessa modeller och frisörer. ska bli roligt, (+ att vi är lediga på fredag för det här vi ska göra imorgon! "åh gud så skönt, sovmorgon") På tisdag sover jag kvar i Norrköping hemma hos Josse, tillsammans med Sabina och Malin. Vi ska upp tidigt på onsdagen för att åka till Romme. :)

fredag

ligger i min säng nyduschad och kollar på Andra Avenyn. Hade en mysig kväll igår hos Amanda. Ikväll ska jag in till stan och partaja med tjejerna. Så nu ska jag fixa lite inför ikväll. Ha en bra kväll, puss!


dagens



inte för att jag brukar visa "dagens outfit" men men. Ska iallafall åka till Strångsjö nu för att umgås med fina vänner!

13.24


you found me



Har vart hos min pappa i två dagar nu. Igår var jag med Amanda på dagen, sen kom Kim till mig och myste på kvällen. Nu är jag hemma hos mamma och väntar på att han ska komma hit. Har hunnit städa mitt rum som jag inte gjorde i söndags och ätit sallad sen jag kom hem. nej, nu ska jag fortsätta kolla på Wallander. Puss

18.30


A Hollywood treasure




love life



hade en riktigt trevlig fredags kväll med mina vänner. Först var vi hemma hos Stiven sen drog vi till Magnus. Fick sedan somna brevid min pojke. Igår gjorde vi inte alls mycket, kollade på film och käkade mat från donken. Idag har jag ingen aning om vad som händer. Måste ta tag i min klädhög jag har på golvet, så städa rummet ska jag göra och sen får vi se.


hangover



Imorse var tåget försenat 20 minuter, kom alltså sent till skolan. Hade lektion i ungefär 40 minuter sen fick vi sluta för dagen. Kom hem vid 11, sen dess har jag sovit och kollat på film. Ska strax lyfta på rumpan och packa kläder och så tills imorgon, då jag ska ut med mina brudar, love! Jo, idag har jag och min pojke även 1 månad. <3

one time

klart man ska boka biljett till bieber den 3 mars!


alla hjärtans dag

hej. Just nu sitter jag i skolan och har svenska. Vore så skönt att bara vara hemma och sova just nu. Igår kväll åkte jag till min pappa och firade min lillebror som fyllde 5 år, grattis gubben! Ikväll ska jag på bio med Sebbe, Kim och Malin. Sen får vi se vad som händer.


JAG KUNDE DÖ FÖR DIG, NU ÄR DU DÖD FÖR MIG



åkte till Strångsjö för ett tag sen. Har gått en bra stund på löpbandet vi har här hemma hos pappa. Riktigt skönt! Ska springa upp till duschen strax och sen får vi se vad jag hittar på. Ska äta middag här hemma och sen traskar jag hem till Amanda och myser. Jo juste, igår stukade jag handleden i skolan. Jag kan va bra klantig ibland.

We'll be forever young



det här har vart en jävla pissdag rent ut sagt. Först fastnar Nellies hår i hårfönen när vi fönar det. Sen spiller Malin ut min fanta i salongen, fick sedan springa till spårvagnen, tåget var försenat en halvtimme. Och helt plötsligt är tåget inställt. Så jag, Nellie och Malin gick till Max och käkade sen tog vi halv 5 tåget hem. Sen dess har jag bara kollat på film och ska snart städa rummet och duscha. Imorgon är det fredag och får hoppas på en bättre dag. Imorgon kväll kommer Malin, Sebbe och Kim ut hit och myser. Sen får jag somna brevid min prins ♥. På lördag åker jag till Strångsjö och myser med min fina Amanda. Saknar diiig plutten!

måndag 6 feb



nu är jag frisk och mår hur bra som helst! Bilderna över är från i fredags. Först var vi hos Bella med ett skönt gäng sen drog vi till Wille på fest. Riktigt kul hade jag hela kvällen, tack alla! Kim sov sedan hos mig. Vi vaknade upp, jag mådde piss. Tog en dusch och försökte bli människa igen. Åkte sedan till pappa och var där i lördags. Kom hem igår och på kvällen kom kimpan till mig. Idag var det skola och jag känner mig bra. Har lämnat in två uppgifter och imorgon ska jag ta tag i matten. Prov på torsdag.


torsdag

åkte hem från skolan i måndags för att jag mådde dåligt. Har vart hemma hela veckan och idag har vi stuidedag. Men imorgon ska jag tillbaka till skolan. Kim har vart här och tagit hand om mig när jag har vart sjuk (tror det är han som har smittat mig). Igår lagade han pannkakor till mig, kände ingen smak men dom var goda iallfall haha. Imorgon kväll ska jag träffa tjejerna. Men nu ska jag kolla på film och senare kommer min fina hit. Puss

RSS 2.0