musikal

har precis kommit hem från stan. Jag och Daniela var och kollade på Nyhems musikal. Sångarna och dansarna var riktigt bra! Fick gåshud och nästan tårar i ögonen när dom sjöng. Jaja. Nu sitter jag och kollar på BB, avsnittet från igår och tänker på vad jag ska ha på mig imorgon när man måste klä upp sig till Plus Awards. Börjar klockan 1 och slutar typ 3. Då ska jag tillbaka till stan och sedan traska hem till Daniela, fixa oss osv sedan drar vi till Vingåker. Åh så kul det ska bli! Juste, jag slinga håret igår, så nu är det lite ljusar, och ljusare ska det bli! Nu måste jag packa osv. Sen kommer min prins. Ha det fint!

Onsdag

Igår efter skolan gick jag på stan med Malin och Ellida. Fick med mig det på bilden hem. Nu är jag på väg till Norrköping igen, nu på morgonen har vi bad och sen svenska. Ikväll ska jag plugga till ett prov vi har på torsdag. Åh så kul.. Har vart med min fina hela veckan och på fredag ska jag och några av mina favoriter till han på krök. Ska bli roligt!

 

 


från igår

image descriptionimage descriptionimage description
image description

I can fuck you better

Jag säger som alla andra, vädret är sjukt! så skönt att sommaren är här och hoppas att det håller i sig. Igår tvingade jag kvar Kim att sova här. Känns så tomt att sova utan honom när vi har gjort det hur länge som helst nu. min lilla älskling ♥ Hur som helst, kom nyss hem från mötet om sommarjobb. Drog dit med Daniela, Louise & Michaela. Nu väntar jag på att Kim ska komma hit, igen hihi. Får se vad vi hittar på. Imorgon i skolan är det föreläsning hela dagen, skit. Efter skolan så åker jag med Malin hem och sedan kommer det fler tjejer ut. Grillmys och lite lekar, typ kubb oså. Sover även kvar där. Och på lördag ska jag eventuellt hem till Amanda med tjejerna. Åh så bra mina vänner är!


Studiedag

Hade studiedag idag! Vaknade upp brevid pojken och sen körde han in mig till stan, jag mötte upp Malin och Nellie för att handla massa gott. Sen drog vi ner till Djulö. Har vart där hela dagen och kom precis hem. Vid två kom Emma Daniela och Madicken. Vi solade och BADADE!! Kan inte ens förstå att jag badade. Jag är ju världens badkruka liksom. Jaja, det var iallafall en helmysig dag med mina bästa. Jo jag har också dragit på mig en jävla bränna. (ajajaj)

 

 


Söndag

Helgen har vart riktigt bra! I fredags kom tjejerna hit och vi hade det riktigt kul. Mycket skratt, musik osv. Tack till dem som kom. I lördags tog jag det lugnt med Kim. När han åkte grillade jag, dompa, Martin, Jerry och Johan. Mycket gott! Just nu väntar jag på att dompa och martin ska komma hem med pizza. Blir en tidigt kväll eftersom jag är trött, knappt sovit något eftersom jag har blivit väckt av att det har vart efterfest här både fredag & lördag, haha..

 

 


life



2012-05-15


Tisdag

I lördags var jag i Vingåker med Kim, Arvid och Danne. Vi chillade hos Kim ett tag sen drog vi och handla sen ut och grillade. Idag var de skola och sen en runda på stan. Imorgon är det sista skoldagen för denna vecka och sen en långhelg. Imorgon kväll ska jag va med Kim. Vi har 4 fina månader imorgon <3 på fredag ska jag till Stockholm och fira min moster som fyller 30 år. Grattis!! På lördag kommer tjejerna hit. kommer leva loppan i helgen! :)

 

image description

 


Hungrig?


New

Har precis vart i stan och handlat med mamma. Fick med mig 2 par nya skor, nagellack och färg till håret. Tack mamma! Ska lägga blonda slingor så kan jag förhoppningsvis bli blond i sommar. :) Hade en riktigt trevlig kväll hos Madicken igår, käkade massa onyttigt osv. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Antingen ska jag på fest eller så blir det en lugn hemma kväll. Visar sig. Är faktiskt party sugen!

 

image description

 


Rocka på!



Dance, yes, Love, next







You're like a laserlight


If i took you home i would be a homerun

image descriptionimage description

igår var det en kort dag i skolan. En timmes lektion, sen var det bara att ta tåget hem igen. Var med Kim igår, vi åkte in till stan och fikade med Danne på Sultans. Sen drog jag och träffade Daniela en liten stund. Iallafall, har precis tagit en paus i allt pluggande. Har skickat in en uppgift och håller på med den andra. känns så skönt att få det gjort. Ikväll ska jag mysa med min pojke och imorgon ska jag mysa med några av mina fina tjejer hemma hos Madicken. Åh vad mysigt med en tjejkväll, med massa gott, skratt och tjejsnack.

Söndag

Hej på er! Tänkte berätta lite vad som har hänt sen sist. Inte alls mycket men ändå. I torsdags när vi var på väg till skolan så kom det en 15 årig kille på cykel. Sen åkte någonting in i framhjulet så han flög över styret och hela cykeln landa över han. Han skrapade upp hela facet och jag satt och torkade blod. Sen fick vi ringa ambulans och allt det där. Åh tyckte så synd om pojken. Men nu vet vi att han är okej så det är ju bra! Efter det hade vi nationella. Ni kan ju gissa hur det gick efter den där händelsen. Bajs. Skitsamma, i fredags var det fest hos Nellie, det va nice. Igår kom Kim hit när han sluta jobba, vilket han gör ikväll också. Annars vet jag inte vad som händer. Kul inlägg. Nej skit, hejdå!

 

image description

 

 


friday



åker in till stan och festar med mina toppen vänner! ha det bra

RSS 2.0