!


Äntligen gjort!


Måndag

Hade det verkligen riktigt roligt hemma hos Malin i lördags. Till en början var det bara jag, Nellie, Daniela, Serina och Malin där. Softa, fixade oss till hög musik och så. Sedan kom resten av tjejerna, då börja vi grilla, spela spel och dansa. Lite senare så kom det massa pojkar dit, riktigt trevligt! Jag, Kim och Serina fick skjuts av Kevin till forssjö, kom hem väldigt sent. Men shit så kul jag hade hela kvällen! Igår åkte jag med dompa, Johan, Danne och kim ut till pappa. Lekte med min lilla prins som vart sjuk och fick åka in till akuten. Lilla gubben. Idag har jag vart hemma, vaknade inatt att jag hade så sjukt ont i magen och inte kunde somna om. Hade lika ont när jag vakna. Men hoppas det blir bättre tills imorgon. Snart torsdag, nervös!

 

image description image description

 

 


Hot and dangerous



här är lite bilder från andra gånger vi har vart i Julita på partaj

Igår åkte jag hem till Kim och myste. Fick sedan skjuts hem och stupa i sängen direkt. Nu är det äntligen lördag, som jag har längtat! Åker till Julita runt 3-4 för att fira Malin som fyllde igår, grattis vännen! Vi blir ett gäng tjejer som ska grilla, dricka osv. Sen kanske vi drar vidare in till staden. Åh så kul vi ska ha tjejer! Sedan sover min pojke här. Nu ska jag fixa & trixa här. Ha en fet kväll, det ska jag!

btw, imorgon fyller min fina vän Amanda år, grattis i förskott hjärtat! Dig firar vi nästa lördag. Puss ♥


Torsdag

Befinner mig på hud och hår nu. Vill bara sluta och gå ut i det fina vädret. Har iallafall bokat tid till mig och Daniela nu, så om en vecka, på torsdag ska vi ta hål. (nervös, haha) I eftermiddag ska jag kanske träffa mandie och Daniela om jag hinner. Imorgon ska jag hem till pappa och mysa. Sen får vi se vad som händer i helgen. Har inte bestämt mig än om jag ska till Julita och festa på lördag eller stanna kvar hos pappa. Sånt som visar sig. Kram


enough

when nothing goes right, go left

hud & hår

Nu är jag helt slut efter första dagen på praktiken. Började 9 och va klar halv 6. Så har vart på Hud & hår hela dagen och kommer vara i 3 veckor framöver. Nästa vecka ska jag och Daniela beställa tid där för att ta hål i naveln. Vilket säkert kommer göra ont eftersom jag är typ överkänslig mot smärta och sånt, haha.. Har velat ta hål i naveln länge nu och äntligen är det någon som pushar på mig. Jaja, kom nyss hem från en väldigt bra och fin vän. Drack varm oboy, kollade på film oså. Nu ska jag kolla på Top model Sverige. hejdå!


image description




Lördag

Igår var det krök hos Markus. Idag blir det nog myskväll med tjejerna!

 

 

 


Manikyr

Skoldagen idag var riktigt bra. Dagen börja med att vi fick manikyr av stylist 2orna, det tog hela förmiddagen. Sen blev det lunch, pannkakor, mums. Gick sedan tillbaka till skolan och prata om praktiken vi börjar med nästa vecka. Slutade sedan halv 1. När jag kom hem så tog jag en pn, duscha och strax ska jag fixa mig. Ska in till tjejerna i stan och festa. Ha en bra fredag! Puss

 

 

 


+++




WHY AM I CRYING

image description image description image description

bilder från i fredags

har precis tagit mig en dusch, ligger nu i min säng och kollar på Beck. Om ett tag kommer Kim hit och myser. Ska även träffa han imorgon eftersom vi inte kommer ses för än på söndag. I helgen ska jag umgås med tjejerna, fest och myskväll blir det. Kalasbra! btw, nästa vecka börjar våra praktikveckor.


söndag



Hej på er! Den här veckan har vart riktigt bra. Skoldagarna gick fort och i helgen var det party hos Dominika och i lördags var jag hemma med Kim och myste. När vi vakna imorse låg vi kvar i sängen ett tag sen gick vi ut på promenad i det fina vädret. Åkte sedan till min pappa och hälsa på, och nu är jag hemma igen. Har precis klippt mamma medans jag väntar på min pojke. Imorgon har jag sovmorgon till 12.05!

Just a kiss on your lips in the moonlight


euphoria


söndag

hej. vad har hänt här sen sist? I onsdags var ju jag i Romme med ett skönt gäng från skolan, bra dag! I fredags var jag ledig och vakande tidigt. Drog senare in till stan och vidare till Vingåker tillsammans med Daniela och Dominika. Kim som styrde. Riktigt trevligt var det, sov även kvar där. I lördags åkte jag hem på dagen, duscha, försökte sova bort huvudvärken osv. Åkte sedan hem till min prins igen och myste. Idag är det söndag och har ingen aning om vad jag ska hitta på.

image description

RSS 2.0